Att göra i Bosnäs

Promenadklubben

Välkommen till Bosnäs

I Bosnäs finns vi Promenadklubben som är en liten förening som verkar för att anordna trevliga event för oss här i Bosnäs, så som tex loppmarknad, julmarknad, och sista fredagen i månaden, Jan-Nov, har vi pubkväll i Bosnäslada. Där vi har öppet mellan 19–23 och serverar både öl, vin, alkoholfritt, snacks och korv med bröd m.m.

För att vara med på Pubkvällarna kostar medlemskapet 100 kr per år.
Så ta med dig familjen och kom en stund, träffa grannar och lär känna nya människor i vårt härliga Bosnäs.

Ladan går att hyra om man så önskar för att hålla egna evenemang eller kalas. Då hör man av sig till Bosnäs sammfällighets styrelse.

Om du känner att du vill vara med och bidra eller har idéer till evenemang som kan tänkas göras här i Bosnäs så tveka inte att höra av dig till oss i Promenadklubben!

Hjärtligt Välkomna till vår Idyll!!

Följ oss gärna på facebook där vi löpande lägger ut vad som händer

Fiskekort

Bosjön mfl sjöar

Fiskekortet ger möjlighet att fiska i 15 större eller mindre sjöar. I de största sjöarna finns abborre, braxen, gädda, mört och ål. Gös är utsatt i Uppsalen och Västersjön. Området är starkt försurat och nästan alla sjöar kalkas. Fiskevårdsområdet ingår i kommunfiskekortet.

Fiskekort kan köpas hos Astrid Andersson, Bönåsvägen 8. Tel 070-424 66 30

I området ingår bland annat Abborrsjön, Björken/Bolingen, Bosjön, Gasslången, Grunnasjö, Hälasjön, Uppsalen, Västersjön och Äktasjön.

Länk till Bosjöns fiskevårdsområde: https://www.bosjonsfvo.se/

Tennisbana

Det finns möjlighet att använda tennisbanan under säsongen.

För information gällande detta kontakta Stefan Bjurselius, Björnevägen 8. Telefon: 073-908 68 53.